Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #33461
    Jay-r Yuzon
    Participant

    Hi Petko,

    While using EA Studio, this suddenly happened. Do you know how to fix this?

    Cheers,

    Jay-REA Studio Connection Problem

    #33685

    Hey Jay-R,

    I never see it before.

    Did it work when you refreshed?

     

    #33753
    Jay-r Yuzon
    Participant

    Hi Petko,

    I tried refreshing it several times but it gave the same results.

    I just decided to wait for another day and tried opening EA Studio again. It’s fixed now =)

    #33804
    Miroslav Popov
    Participant

    Hello Jay-R,

    Thank you for the report!

    It was a hackers attack on our webserver. We have protection and a diagnostics system that keeps the application and the users’ data safe.

    The system turned off EA Studio automatically. It was offline for about 3 hours. Now all function work well.

    We adapted the protection system to the new attack and it will prevent interruptions of such kind from now.

    Trade Safe!

    Popov

    #33805

    Thank you, Miroslav, for making this clearer.

    #33810
    Jay-r Yuzon
    Participant

    Thank you for the response Popov.  And thanks for the transparency as well.

    #34472
    Admin bar avatarAndi
    Participant

    Glad to hear the honesty. Hopefully there will be no further issues.

    #34487
    Admin bar avatarRoman
    Participant

    Glad to hear from you Mr Popov! Glad everything is all good.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.